DIVERSEY ALLESREINIGER

Het volledige gamma Suma D2 Allesreinigers is geschikt voor gebruik in de keuken en voldoet aan alle HACCP normen.

Met het Divermite systeem bent u altijd verzekerd van de juiste dosering reinigingsmiddel. Het systeem is eenvoudig en zuinig in gebruik en levert optimale reinigingsresultaten. Hierdoor gaat u kostenbesparend en effectief te werk. Overdosering wordt voorkomen door een ingebouwde blokkering. Met de krachtige allesreiniger Suma Total D2.4 eco conc. maakt u nagenoeg de hele keuken dagelijks schoon. Periodiek onderhoud wordt hiermee zo goed als overbodig. Tevens is dit product ook 100% milieuvriendelijk.

Suma Multipurpose Cleaner D2.3 Smartdose heeft een uniek doseersysteem waardoor U met 1.4l maar liefst 350 sprays kan maken of 56 emmers, het is een sterk geconcentreerde allesreiniger voor keukens. Het product is geschikt voor het reinigen van watervaste oppervlakken zoals voedselcontactplaatsen, vloeren, muren, deuren, plafonds en keukenapparatuur.

Suma Multi D2 safepack te gebruiken met de J2000 doseercentrale is een geconcentreerde allesreiniger die bestemd is voor het reinigen van harde oppervlakken in keukens, zoals vloeren, wanden, deuren, plafonds en klein materiaal. Belangrijke eigenschappen Suma Multi D2 is een licht alkalisch, vloeibaar reinigingsmiddel voor het manueel reinigen van alle oppervlakken in de keuken. Het sekwestreermiddel in de samenstelling maakt het product geschikt voor alle soorten waterhardheden en zorgt voor uitstekende resultaten.

Art.Nr: 7513781, 67791, 7517317, 7513307

 25,00 123,53