GLAZENDOEKEN

De roze  GlassPro glazendoek, bestaande uit 70% polyester en 30% polyamide, is een non-woven microvezeldoek met wafelstructuur, ideaal voor het streeploos drogen en poleren van glazen, servies en bestek. Het doek is makkelijk uitspoelbaar en zorgt bovendien voor een droog en glanzend resultaat. Je kan lang genieten van dit gebruikscomfort doordat de microvezeldoeken machinewasbaar zijn tot 60 °C.

De blauwe MicroGlass is de ideale doek voor het drogen en poleren van glazen, servies en bestek. Het resultaat is door de microvezel eigenschappen streeploos en glanzend. De doek kan ook als afdruipdoek ingezet worden. De MicroGlass is vervaardigd uit 100% eindeloze flinterdunne microvezels, gesplitst door middel van een milieu-vriendelijke techniek op basis van hoge waterkracht druk. Wasbaar op 95°

De witte Top Silk Wit doek is gemaakt van zeer zachte hoge kwaliteit microvezel, wat een ideale doek is voor het reinigen en polijsten van glazen en spiegels. Na gebruik blijven er geen strepen op het oppervlak achter.

Art.Nr: 152865, 127045, 170130

 6,99 14,99