HANDHYGIËNE DIVERSEY

Ons gamma Hand- & Lichaamsverzorging betreft:

Wij bieden U een volwaardig gamma handverzorging met bijhorende dispensers aan.

Zowel in manuele bediening als automatisch met sensor aparaten deze werken steeds met batterijen.

Het betreft een gamma van universele en industriele handreinigers, desinfectie alsook shampoo, douchegel en handlotion

S4 – Tork Handhygiëne in schuimvorm voor een extreem zuinig verbruik vermindert het verbruik tot 50% zonder dat de handreinigingsprestaties erop achteruitgaan

S1 – S2 Tork Handhygiëne in vloeibare vorm fris geurende alles-in-een zeep die perfect is voor normale en droge huid

S1 – Tork  Alcohol Gel Hand Sanitizer voorkom infecties zeer effectieve, het bevat 80% gedenatureerde alcohol en hoeft niet te worden afgespoeld. Ontsmet en desinfecteert de handen snel. Speciaal geformuleerd voor veelvuldig gebruik, bewezen veilig voor de huid en zonder opbouw van plakkerige resten.

S2 – Tork Hand- & Bodylotion is een niet geparfumeerde hydraterende lotion zonder kleurstoffen geschikt voor elke huid.

Diversey IntelliCare is een integrale en intelligente oplossing voor de verzorging van de handen, en werd specifiek ontworpen om infecties te voorkomen, de productiviteit te verhogen en de reputatie van uw merknaam te beschermen.

De IntelliCare manuele dispenser werd ontworpen om aan al uw behoeftes op het vlak van handverzorging te beantwoorden, met behulp

van een veelzijdig, modern en duurzaam doseringsplatform, dat gebruikt kan worden voor vloeibare producten, schuimproducten, alsook voor handcrèmes en handdesinfectiemiddel op basis van ethanol. pH 7. Flacons zijn recycleerbaar en indrukbaar

Diversey IntelliCare Sensor/Hybride dispesner is uniek met zijn “altijd beschikbaar” functie indien de batterijen leeg zijn dan kan deze dispenser steeds nog via een druksysteem manueel gebruikt worden. Verbeterde efficiëntie, met een snelle en eenvoudige dosering, navulling en productidentificatie, eigenschappen die infectiepreventie stimuleren, bevorderen de klantervaringen.

Milieuvriendelijk, met een niet te evenaren levensduur van de dispenser  Volledig recycleerbare en indrukbare flacons, die tot 30% minder plastic/ml bevatten dan de traditionele flacons.Hermetisch gesloten flacons voorzien van een antidrup/antiblokkering doseringspompje, zorgen voor een inhoud gegarandeerd vrij van contaminaties, waardoor het risico op bacterieopbouw volledig geëlimineerd wordt.

Flacons met een grotere inhoud, voor een kostefficiënte handhygiëne en een minimale hervulling van de flacons, snelle, veilige en eenvouding hervulling, ingebouwd alarm geeft aan wanneer dat de flacon weldra vervangen dient te worden.

S1-S2 – Tork Hair & Body is een premium geparfumeerde blauwe zeep universeel te gebruiken in hotels, kleedkamers, sportclubs e.d.

Diversey Soft Care Sensations is onze gastenlijn met kwaliteitsproducten van Dove en Lux, het stijlvolle dispensersysteem met RVS-look wandhouders en elegant vormgegeven flacons past in ieder interieur

S2- Tork Toiletbrilreiniger voor een extra hygiënische toiletbril, afgesloten fles om kruisbesmetting te vermijden.

*Wij bieden ook bruikleencontracten aan voor S1 & S2 dispensers contacteer ons voor de voorwaarden.

Art.Nr: 100938558, 100959758, 100981909, D7524177, D7524178, D7524179, D7524180, D1224249, D1229261

 26,88 99,00