VILEDA MOPSYSTEMEN

UltraSpeed Pro starterskit is een uitgekiend en compact mopsysteem voor de spoel en persmethode.Het doordachte design kent vele handige details en biedt enorme voordelen op gebied van snelheid, reinigingsprestatie, flexibiliteit en gebruiksgemak. Met dubbele emmerkit voor middelgrote tot grote oppervlakken.Inhoud: Onderstel met zwenkwielen. 25 ltr emmer met rode kleurcoderingclips. 8 ltr opzet emmer met blauwe kleurcoderingclips. Hendelpers met geïntegreerde steelklem. Duwbeugel. Mopframe. MicroPlus microvezelmop. 3-delige telescoopsteel.

De ultraspeed Pro MicroPlus mop is een kortpolige microvezel mop voor een intensieve reiniging van alle soorten harde vloeren. De witte polyester microvezels absorberen vuil en vocht. De donkere zones schrobben vuil los zonder het oppervlak aan te tasten.

De ultraspeed Pro Trio mop is een langpolige microvezel mop voor een grondige reiniging van alle harde vloeren. De Trio mop bestaat uit een combinatie van 3 soorten vezels voor een optimale reinigingsprestatie en een hoog absorberend vermogen van vocht en vuil.

De UltraSpeed Pro Safe mop is een kortpolige schrobmop voor een periodieke reiniging van gestructureerde of ruwe vloeren. De Safe mop wordt gebruikt in combinatie met het UltraSpeed Pro mopframe. De mop is geschikt het periodiek los-schrobben van hardnekkig vuil, kalkaanslag en zeepresten op ruwe vloeren, anti-slip vloeren en stenen vloeren.

Professioneel Stofwissen voor het snel verwijderen van stof en vuil. Vlakke, harde vloeren kunnen snel en efficiënt stofvrij gemaakt worden door middel van stofwissen. Vileda Professional biedt een hoogwaardige, hygiënische vloerwisser

De Vloerwisdoek Standaard is een voordelige, olie-geïmpregneerde stofwisdoek met een grams gewicht van 24 g/m². De doeken zijn verpakt in een afsluitbare verpakking, die is bestand tegen olie en uitdroging voorkomt.

Art.Nr: 114987, 111380, 113970, 114007, 114010, 114008, 122784, 100553

 10,29 199,99