VLOERPADS

Toepassing van de verschillende kleuren vloerpads:

Wit

De witte schuurpad is het zachtst. Deze is bedoeld voor het droog boenen/polijsten van vloeren of het licht waterspray boenen met een zeer hoge glans als resultaat.

Rood

De rode pad is weer iets ruwer dan de witte pad. Deze wordt gebruikt voor lichte schoonmaakwerkzaamheden, spray boenen en het laat lichte strepen verwijderen.

Blauw

De blauwe vloerpad is ideaal voor middelzware schrobtaken en zware spray schoonmaakwerkzaamheden. Deze pad is daardoor goed te gebruiken voor het verwijderen van matige vervuiling en voor dagelijks onderhoud van waterbestendige harde vloeren.

Groen

Een groene pad is geschikt voor zware schrobtaken. De ruwheid van deze pad zorgt ervoor dat hardnekkig vuil eenvoudig verwijderd wordt. Groene pads zijn ook geschikt om vloeren licht te strippen.

Bruin

De bruine schobpad is geschikt voor middelzware tot zware striptaken, bijv. het verwijderen van versleten polymeerlagen/waslagen of sterke vervuiling op waterbestendige harde vloeren, zoals beton.

Zwart

De zwarte pad is de meest ruwe en krachtige pad. Deze is bedoeld voor het strippen van vloeren en het verwijderen van oude toplagen. Door de kracht van de zwarte schuurpad is het erg belangrijk om een constante beweging aan te houden om beschadigingen te voorkomen.

Indien U een andere maat pad nodig hebt gelieve ons dan te contacteren.

Art.Nr: 7514943, 7501220, 7501260, 7501370, 7501330, 7501300

 34,80 39,10